logo
logoque es

Serveis a particulars

OBRES A CASA
Si tens que fer reformes a casa, fes servir les nostres instal.lacions per guardar temporalment tot all˛ que et fa nosa per realitzar els treballs c˛modament i amb seguretat, especialment per salva guardar els teus objectes de la pols, cops, accidents,.....

ESTAS DE MUDANăA O TRASLLAT
No sempre deixar casa teva per anar a un altra coincideix en el temps, no sempre tot el que tens cap allÓ on vas, utilitza les nostres instal.lacions com un magatzem regulador, empaqueta amb tranquil.litat o amb preses, deixes les teves coses, et trasllades c˛modament i vas poc a poc omplin la teva nova llar.
Disposem d' una sala de triatge que et permet reorganitzar les teves pertinences
A mesura que vas necessitant menys espai vas pagant menys.
Si finalment vols seguir fen servir les nostres instal.lacions et mantenim les ofertes durant 12 mesos.

ESPECIAL ESTUDIANTS
Torna a ser estiu, i deixes el pis d' estudiant, per˛ no vols carregar de nou les coses o no tens on posar-les, vine deixeu el temps que vulguis i oblidat tot l' estiu del problema logÝstic de cada any.

NECESSITES ESPAI EXTRA A CASA?
A tots ens ha passat algun cop, contracta un traster i guarda all˛ que no vols llenšar, o all˛ que ara no hi cap per que tens convidats a casa
La roba, joguets i estris dels fills.
La roba de temporada
Les bicicletes, esquis, canoes, rodes del cotxe, mobles, .....
SerÓ com tenir una habitaciˇ mes, per˛ sense canviar de pis.

RESIDIR AL ESTRANGER
EstarÚ fora de casa per un perÝode de temps i no tinc on guardar les meves coses, i tampoc vull abusar de les amistats, dons nosaltres som la soluciˇ.

PRIVACITAT
Has de vendre la teva casa i queden restos de mobles i coses que et dificulten la venta. Dons nosaltres podem donar cabuda a tots ells per tal de que et sigui mes fÓcil vendre't la casa.

OBJECTES FAMILIARS I HERENCIES
Un parent pr˛xim a mort i heu de guardar les seves coses fins que acordeu que fer amb elles o simplement heu de deixar el seu pis vuit, potser posar-lo en lloguer o a la venta. Podeu dipositar les seves pertinences en un lloc segur i no mantindrÚ despeses extres inherents a vosaltres. Podreu guardar les coses del vostre esser estimat sense prendre decisions precipitades.

SEGONES RESIDENCIES
Si tens objectes de valor a la teva segona residencia de la costa i estaries mes tranquil si poguessis amagar certes coses, nosaltres podem desar tot all˛ que vols apartar d 'un possible robatori.

LLOGUERS DE TEMPPORADA
Si llogues temporalment la teva casa o apartament d' estiueig, no tens per que estar patint per les teves pertinences mes privades. Pots llogar un traster i tenir-les apartades dels curiosos o dels lladres. I el mes important, si necessites algun objecte pots venir a buscar-ho c˛modament i sense destorbar al llogater.

RUPTURES SENTIMENTALS
Em separo/divorcio i tinc que guardar les meves coses fins que trobi un lloc adequat per instal.lar-me, estic temporalment en un lloc i no vull traslladar-ho tot fins que no estigui segur. Pot ser estressant, especialment si es vostŔ qui te que marxar. No es llastri amb totes les seves coses ni renunci´ a elles, "aparqui-les" en els nostres trasters i retiri-les poc a poc.

UN GARATGE O UN TRASTER
Molts garatges individuals acaben sen un traster i molt cotxes acaben dormin al carrer tot i que no els hi caldria, recuperi l' espai que els trastos han anat guanyant al seu garatge i revisqui com es trobar el cotxe sempre al mateix lloc i per que no, a l' ombra al estiu i calent a l'hivern.