logo
logoque es

La seguretat

ACCES CODIFICAT
L'accÚs al recinte esta reservat exclusivament als clients i queda garantit mitjanšant un sistema de control d' accÚs que acciona la porta basculant i desconnecta l' alarma, de manera que el client pot accedir de manera segura a les instal.lacions, ja que nomes es trobarÓ amb usuaris autoritzats al interior.

VIDEO VIGILANCIA 24 HORES
En el interior de les instal.lacions un sistema de vÝdeo vigilÓncia remot, garanteix que les imatges de les diverses cÓmeres son desades amb cura per poder assegurar la privacitat dels clients i al mateix temps la seguretat de les seves pertinences.
Les cÓmeres de alta qualitat, enregistren les 24 hores, fins i tot a l' obscuritat.

POLISSA D'ASSEGURANăA
Incl˛s en el preu disposeu d' una asseguranša per valor de 400?/m2 de traster que teniu llogat. Si creieu que el que i deseu supera en escreix aquesta quantitat, podeu contractar amb nosaltres una asseguranša extra que us permetrÓ assegurar els vostres objectes en fins a 3.000?/m2 de traster.

ALARMA
La totalitat de la nau esta dotada dels corresponents equips de detenciˇ i avis en cas de la intrusiˇ no autoritzada d'una persona a les instal.lacions. Sabem que moltes vegades el valor sentimental supera el valor econ˛mic dels vostres bens, es per aix˛, que els tractem com si fossin valuosos.

INCENDI
Tota la superfÝcie del complex esta controlada amb detectors de fum i una central d' alarma contra incendis connectada les 24 hores a una central de vigilÓncia per garantir una rapida resposta dels serveis d' extinciˇ.
TambÚ disposem d' extintors i manegues repartits estratŔgicament.