logo
logoque es

Els espais

Ens trobem prop de casa seva i posem a la seva disposició TRASTERS i MINI MAGATZEMS que van des de 1 metre² en endavant.

L' alçada de de 2,50 metres, per tant la efectivitat d' 1m² equival a 2,50 m cúbics de volum de mercaderies, en tot els trasters.

Tenim totes les mides, en un ampli estoc. Actualment fins a 9 variants, i si no el tenim no passa res per te'l fem en 48 hores.

Mides i preu raonables a les seves necessitats, segons vulgui utilitzar-lo com a custodia d' arxius fins a guarda mobles.

Sols pagarà l' espai que utilitzi. I no esta subjecte a permanència. No pateixi per si necessita mes o menys espai, podrà canviar fàcilment de traster i li mantindrem l' antiguitat.

Facilitat de carrega i descarrega, els trasters estan ubicats a peu pla i podeu entrar en amb el cotxe al interior de la nau, i utilitzar els carretons existents.

Assegurança de 400 eur./m² inclosa en el preu. Ampliables fins a 3.000 euros/m² a molt bon preu. No dubti en trucar o passar a veure'ns.

Accessible tots els dies de l' any amb un ampli horari. Sec, net e il·luminat.

Edifici vigilat, alarma d' intrusió, contra i incendis i CCTV amb càmeres gravant les 24 hores. Clau d'accés amb PIN de 6 dígits. Vostè tanca el traster amb els seu propi cadenat.

Personal qualificat que l' assessorarà en qualsevol aspecte relatiu a les seves necessitades.

Productes i serveis complementaris que donen valor afegit a la nostra oferta.