logo
logoPreguntes frequents


Faq's

¿Cóm sé quant espai necessito llogar?
Podeu utilitzar la taula d 'estimació o la calculadora per tal de determinar quin espai es el que necessiteu, tot i així, sempre podeu preguntar-ho directament i us assessorarem.

¿Què passa si necessito mes o menys espai ?
Cap problema, de fet així ho esperem, una de les raons de ser del nostre sistema es la flexibilitat, en aquest cas d' espai. Si us passa això podeu canviar de traster o agafar-ne un d' extra que us ajudi a regular el vostre flux d' estris o estoc. Sempre pagareu per l' espai que tingueu.

¿Què hi puc guardar?
Quasi de tot, sempre que no sigui inflamable, perillós, il.legal, caduc, viu o d'alt valor.

¿Quan puc accedir al meu traster?
Vostè pot accedir al seu traster des de les 06:00h fins les 23:00h, 7 dies a la setmana. I a les oficines des de les 09:30h fins les 13:30h i les 16.00h fins les 20:00h de dilluns a divendres. Els dissabtes ens trobarà de 10:00h a 13:00h.

¿Que em costa accedir al traster?
Vostè pot accedir totes les vegades que vulgui, i per descomptat sense cost addicional.

¿Hi ha alguna despesa mes?
El preu, a mes a mes del traster, inclou assegurança de 200?/m², els consum d' aigua i llum, IBI, gual, alarma, etc. L' únic que haureu de portar-vos un cadenat de la vostra propietat per tancar el traster.
El primer mes, pagareu la quota i caldrà dipositar una fiança que equivaldrà al import de la quota sense IVA.
Per objectes de valor elevat, us recomanem reforçar l' assegurança, pagareu un 10 per cent del seu valor/semestre.

¿Quines mides teniu?
Oferim trasters des de 1m² fins el que necessiteu, fins que esgoteu la superfície de les instal.lacions
Tots els trasters de lloguer tenen com a mínim 2,5m de alçada lliure.

¿Cóm sé que les meves coses passaran per la porta del traster?
Les portes tenen una amplada de 80 cm, que es el fa la porta d' entrada al vostre pis.

¿Cóm sé que les meves coses estan segures?
En lo relatiu al foc, el nostre edifici esta dotat de sistemes de seguretat passives i actives contra el foc.
I en lo relatiu a la seguretat front el robatori, es fàcil d' esbrinar, sistema de alarma per a tot l' edifici, càmeres CCTV en passadissos, accessos i sostres que estan dotades de visió nocturna i detecció del moviment.
Totes les persones que entren a les nostres instal.lacions ho fan amb un codi de 6 dígits personalitzat, i s' enregistren els seus moviments.

¿Qui pot accedir al meu traster?
En horari comercial sols vostè i aquelles persones que autoritzi.
Fora d' aquest horari sols vostè, aquelles persones que autoritzi i a las que doni el codi ( tingui cura )
Nosaltres no tindrem accés al seu trasters, tret de raons de força major, com ara requeriments judicials.

¿Cóm accedeixo al meu traster?
En arribar al centre, dintre del horari comercial trobareu les instal.lacions obertes i sols necessitareu la clau del vostre cadenat. ( si no esta ocupat, podeu deixar el cotxe en el interior del edifici o si ho preferiu en el aparcament exterior ).
Fora del horari comercial, podreu accedir a peu o amb el vostre vehicle al interior un cop introduïu el vostre PIN.

¿Cóm descarrego?
A l'interior de la nau en la zona destinada a tal efecte, o en el aparcament exterior, vostè mateix pot descarregar còmodament, en el interior trobareu carretons dissenyats per facilitar-vos la feina de transport (son gratuïts).

¿Per què utilitzar un servei de SELF-STORAGE, i no llogar el meu propi local?
Aquí el preu esta tot inclòs, i si no creus que això es important, et recordarem el que t' estalvies: no hi ha mínims d' aigua i llum, ni hi ha IBI, no hi ha reunions d' escala, ni derrames, no et cal instal.lar una alarma, motoritzar la porta, demanar permisos, no hi ha averies de baixants de la comunitat, l' assegurança esta inclosa, tens gual i aparcament exterior e interior, zona amplia de descarrega, i fins i tot una petita sala on fer triatge de les teves coses.
Per cert, aquí el traster es pot fer mes petit o mes gran en funció de les teves necessitats, i pot marxar quan vulguis (respectant el preavís).

¿Per què utilitzar un servei de SELF-STORAGE, i no abusar dels amics?
Aquí pots estar el temps que vulguis, i entrar sempre que vulguis, i ocupar l' espai que vulguis, i exigir un espai sec i ventilat, i disposar d' una assegurança, i no tenir amics amb males cares.

¿Quan temps mi puc estar i quan puc marxar?
El temps mínim d' estada son 15 dies i pots marxar quan vulguis, nomes et demanarem de per trasters de menys de 10 m² ens avisis amb 15 dies i en trasters de mes de 10 m² ho facis amb 30 dies.

¿Cóm funciona el contracte de Compartim Espais?
El contracte s firma en el moment de llogar el traster i es renova automàticament cada mes, sempre i quan es faci el corresponent pagament i sen compleixin les normes d' us que en ell s' especifiquen.
El preu estarà estipulat a les condicions particulars del contracte, i el primer mes es pagarà la fiança (equivalent a la quota sense l' IVA).
Quan vulgueu marxar, ens ho comunicareu per escrit, verificarem que esteu al corrent de quotes, deixareu el traster, revisarem amb vosaltres que esta net i conservat, i abans de 15 dies us retornarem la fiança via ingrés bancari.

¿Cóm efectuo el pagament?
Per reservar o contractar el traster o mini magatzem, podeu pagar amb efectiu o amb la vostra tarja de crèdit.
La resta de quotes os seran domiciliades al compte bancari que notificareu al formalitzar el contracte.

¿Hem poc acollir a algun descompte?
Ara tenim algun descompte directe, es a dir, sense cap obligació i en superar els 6 mesos d' estada, us ingressem en el compte una bonificació de 15 dies.
Però, també tenim descomptes, als que et pots acollir per voluntat pròpia, com son els descomptes del 5% i el 10% si pagues per avançat 6 mesos o 12 mesos respectivament.

¿Què em cobreu si no em quedo un mes sencer el traster?
Després del període inicial de 1 mes pagaràs sols per setmanes ocupades. Sempre que avisis amb el termini de temps pactat al contracte.

¿Quin es l' horari d' atenció al públic?
De dilluns a divendres de 09:30h a 13:30h i 16:00h a 19:30h
Dissabtes de 10:00h a 13:00h.
Si tens una urgència, o el nostre horari no t'encaixa, truqui'ns i concertem una visita.

¿Tinc que fer reserva?
En principi no es necessari fer reserva, però es convenient que es posi en contacte amb nosaltres a traves dels nostres telèfons 977124034 i 630105540 i així podrem informar-lo de si disposem del espais que vostè precisa. Si no tenim l' espai us el podem crear amb 48 hores un cop feu la reserva.

¿Tinc que deixar una fiança?
Si, d'un mes i sols en el moment de formalitzar la reserva o el contracte. Us serà retornada al finalitzar la relació comercial, sempre que hageu respectat les condicions generals i particulars del contracte.

¿Puc rebre mercaderies al meu traster ?
Sí, si vostè ens ho demana nosaltres podem rebre mercaderia pel seu compte i guardar-la fins que passi a buscar-la.
Sempre que ens autoritzi per escrit a obrir el seu traster, li deixarem l' entrega en el seu interior.
Els paquets han de tenir una mida que pugui ser carregada i moguda per les nostres carretons.
Però en cap cas ens farem responsables del seu contingut, sols de la quantitat de paquets, ja que nosaltres no obrim paquets.

¿Estan assegurades les meves coses?
Està assegurat el contingut del meu traster en caso de robatori, incendi, inundació, etc.
Inclòs en el preu hi ha una assegurança de fins a 200 euros/m² de traster. Si vostè te bens que vol assegurar per un valor mes alt, pot optar per contractar un assegurança extra que es pagarà a raó de un 10 per mil del valor assegurat, en quotes semestrals. Recomanem que asseguri els seu pel seu valor de reposició.