logo
logoque es

Serveis a empreses i Autònoms

Volem ajudar-lo a optimitzar la seva empresa, en especial l' espai, per tal de treure el màxim rendiment als metres quadrats que necessita.
Tan si es una empresa com si es un autònom pot pensar en nosaltres per ajudar-lo a:

Controlar els seus excedents d'estoc.
Ordenar la seva mercaderia per tal de fer mes fàcil l'accés a ella.
Desar de manera segura i restringida les eines i maquinaria que no utilitzi tots els dies.
Mobles d'oficina que temporalment no necessiteu.
Estocs de publicitat, estants, expositors, rètols, .......

ARXIU DOCUMENTAL
Optimitzar l'espai que destineu a l'arxiu documental, en especial aquell que heu de conservar legalment.
Molts cops la sala d'arxius et fa perdre un espai valuós del teu negoci, d'altres els documents reposen en els passadissos i racons de les oficines, fen que donis una mala imatge.
Paga el just per confinar els teus arxius, consulta'ls les vegades que et faci falta, autoritza sols als empleats que vulguis l'accés a les nostres instal·lacions.

GUARDA LES EINES I EL PETIT MATERIAL
Ets autònom i portes la furgoneta plena d'eines i petit material?, no saps on i com tens les coses i acabes comprant una eina per no perdre temps en a buscar-la?, fins quan aniràs comprant cargols i eines, quan saps de sobres que en algun lloc tens el que necessites però no pots trobar-ho?
Lloga un traster i tingues les teves coses ordenades i en un lloc segur. Entra quan vulguis i recull nomes el que necessites per una feina concreta, els 365 dies del any.
Pots recollir les teves eines a primera hora del mati i vindre a deixar-les al vespre, es pràctic i pots descarregar a peu pla i a tocar del teu traster o mini magatzem.

ENMAGATZEMA EL TEU ESTOC
Estocs, mostraris, estants, envelats, escales de ma, equips de so, envestides, rètols, ........
No tinguis un local gran sense necessitat, no malgastis els metres quadrats del negoci o empresa enmagatzematge. Sempre disponible, sempre vigilat, fàcil accés tots els dies.
Fins i tot podem rebre per tu les teves mercaderies.